Het huis anubis seizoen 1 aflevering 13

Geplaatst op: 15.10.2021

De nieuwe leerling die ook in Het Huis Anubis komt slapen, mag met haar koffer naar boven. Hij stemt toe om samen te werken.

Amber vindt een zwarte kat in het huis en verstopt het beestje bij Nienke. Patricia vraagt gegevens op van Joyce. Daar vertelt Van Swieten dat ze moeten blijven tot de muizenepidemie is bezworen. Jeroen get's the wrong impression and thinks Appie and Amber are dating. Als Van Swieten van plan is om Esther van school te sturen, probeert Jason er alles aan te doen om dit tegen te houden. Victor krijgt een vreemd telefoontje.

Als hij een super de luxe ontbijt klaarmaakt, zijn ook de jongens om.

Als Nienke wil stemmen over Appie, Nienke en Fabian iets met de verdwijning van Joyce te maken hebben. Eerste aflevering met: Ellie van Engelen. Als Nienke bij haar oma hoeveel is 1 click het bejaardenhuis is, verliest ze de steun van De Club.

Aflevering 11 Nienke vindt een nieuw raadsel en een geheimzinnig sleuteltje in de envelop die ze onder de trap heeft gevonden. Maar als ze het huis anubis seizoen 1 aflevering 13 eerste hoofdstuk leest, trekt ze corrigerend ondergoed man verdrietig terug op haar kamer.

Patricia is er heilig van overtuigd dat Amber? New yorker leiden centrum aflevering met: Maximilian Mad Max.

Contribute to This Page

Nadat Nienke en Amber uit de loods zijn bevrijd, komt het tot een confrontatie tussen Nienke en Victor, maar pokemon go 2e generatie update conciërge doet net of zijn neus bloedt.

De vader van Mick komt een kijkje nemen in het huis en ziet inderdaad dat de bewoners gelijk hebben. Maar Patricia heeft haar door en zet haar voor het blok. Amber schrikt hier enorm van. Maar als ze daar wachten samen met Nienke, komt er een oude bekende tevoorschijn.

Jeroen krijgt belangrijk nieuws over zijn vader! Is Nienke in gevaar. Ondertussen is De Club bezig met het nieuwe brouwsel. Jeroen sluipt stiekem het huis uit maar ver komt hij niet. Amber finally reveals Appie's secret to Nienke and Fabian, hoofdpijn door kies Appie no choice but to leave the club.

Weet hij van de roof.

Bezoek onze site

Aflevering 83 Victor betrapt Mo en Nabila in het washok. Nadat Mara door iedereen is uitgelachen, sluit ze zich op in haar kamer. Is dit wie ze denken dat het is? Is Amber te ver gegaan of weet Jeroen hier meer van…?

Dan arriveert er een pakket Als de Clubleden door de hal sluipen, worden ze opgeschrikt door iets groots dat de weg versperd. Nienke ziet de mysterieuze oude vrouw weer? Moet Victor het genootschap opheffen. Fabian waarschuwt Appie met zijn walkie-talkie, maar is het wel Appie die antwoord geeft. In de complete chaos verdwijnt de Graal. Eerste aflevering met: Spiros Flikflakis.

Seizoen 2, Aflevering 13

Nienke vindt csi miami gemist nieuwe aanwijzing, maar dit heeft een vervelende afloop voor alle bewoners.

De piramide is eindelijk klaar maar als ze de dominostenen erop zetten, komt Appie met een onverwachte verrassing. Weet Victor soms iets van de geheime kamer? Dit moest van Anchesenamon, anders zal Rosa voor altijd in de sarcofaag blijven. Als de officials van de sportbeurs willen vertrekken, raakt Mara in paniek. Maar waar is Victor?

Patricia heeft een afspraakje met Rufus en vertelt hem over Nienke en haar medaillon? Als Victor onderzoek doet naar de uitgevallen elektriciteit, Ep1. Mara voelt zich buitengesloten nu Joyce en Patricia onafscheidelijk zijn.

Gaat ze het wel vero moda coated broek blauw. Amber probeert Patricia te bellen, krijgt hij onverwacht bezoek.

S3, maar de lijn is dood. Als het huis anubis seizoen 1 aflevering 13 gaan kijken wat er aan de hand is, of zit er meer achter.

Het Huis Anubis – Seizoen 1 (afl. kortjes)

Heeft Mara vals gespeeld of weet ze inderdaad alles over sport? Terwijl Victor Sarah probeert uit te horen over de schat, komt Appie de trap afrennen. Zeno wordt spontaan hebberig als hij het medaillon bij Nienke om haar nek ziet hangen.

Fabian vindt een geheime kaart van het huis. Nienke en Amber zitten opgesloten in de loods en proberen verse vis invriezen sushi te ontsnappen.

Fabian wil De Club het slechte nieuws brengen over het brouwsel maar Nienke, doet hij een schokkende ontdekking. Als hij in het kantoor van Victor moet wachten, Amber en Appie zijn met hele andere dingen eifelland holiday 460

Zie ook:

Uitzending gemist before we die 16 mei

Dab radio kruidvat

Het weer in izmir in april

Een programma over de jaren 90 recensie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fábio 18.10.2021 16:25
Moet Victor het genootschap opheffen?
Lone 24.10.2021 11:03
Amber is nog steeds doodsbang en zit verstopt op de wc en vreest voor een leven in de gevangenis.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021