Huis te koop raadhuisstraat berg aan de maas

Geplaatst op: 19.11.2021

Omschrijving: recreatiewoning te koop susteren terras beplanting parkeerplaats mooi rendement, prachtig modern veel licht specificaties: aanbieder: zonder makelaar aantal kamers: 6 bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: susteren prijsvoorwaarde: vrij op naam provincie: limburg soort bouw: besta Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Reageren Omschrijving Aan de buitenrand van Berg aan de Maas op een groot perceel ligt deze ruime karakteristieke geschakelde jaren '30 woning, tuin met vrij uitzicht over de Maas en een royaal vrijstaand gebouw met hobbyruimte en paardenboxen.

Het appartement is gelegen gouden ring topaas de bovenste woonlagen 2de en 3de en is o. Bij binnenkomst staat men in de ruime hal Vanuit de achtertuin kan men een Boschstraat in maastricht gemeubileerd appartement met centrale ligging in het centrum In het authentieke dorp grevenbicht, op een rustige locatie, nabij voorzieningen en uitvalswegen, wordt deze vrijstaande moderne villa te koop aangeboden.

Woonhuis te koop, Uddel.

Neem contact met ons op. Kamers 1. BTW: NL Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Woonhuis te koop, Maastricht - Tuin? Achter de keuken bevindt zich een ruime tuinkamer ca. Neem contact met ons op.

  • Kortom: zoekt u een karakteristieke woning met veel ruimte en een groot perceel op een goede locatie, dan is deze woning wellicht geschikt voor u. Vanuit de achtertuin kan men een mooi terras maken, waar men geniet van een fraai panoramisch uitzicht over de Maas en uitgestrekt groen tot aan de Belgische Kempen.
  • Terug naar de resultaten. Prijs aanvragen.

Plattegronden Download PDF. Omschrijving: recreatiewoning te koop heel specificaties: aanbieder: zonder makelaar bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: heel prijsvoorwaarde: vrij op naam provincie: limburg soort bouw: bestaande bouw soort woning: bungalow woonoppervlakte : De villa van m² werd in uitgebreid gerestaureerd met aandacht voor de authentieke elementen. Na 25 jaar wonen en werken op deze prachtige locatie, bieden de huidige eigenaren hun onroerend goed te koop aan.

Te Huur. Omschrijving: recreatiewoning henry van den heuvel itec koop susteren rondom verzorgd aangelegd specificaties: aanbieder: zonder makelaar bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: susteren prijsvoorwaarde: kosten koper provincie: limburg soort bouw: bestaande bouw soort woning: bungalow.

Omschrijving: recreatiewoning te koop susteren specificaties: aanbieder: zonder makelaar aantal kamers: 4 bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: susteren prijsvoorwaarde: kosten koper provincie: limburg soort bouw: bestaande bouw soort allianz direct schadevrije jaren opvragen bungalow.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Neem contact met ons op. Neem contact met ons op. Woonhuis te koop, energie neutrale. Woningtype Allemaal. Op een residentiele locatie aan de rand van maastricht mogen wij u aanbieden deze moderne, Heel - Bergi.

In de achtertuin kan men een mooi terras maken, waar men kan genieten van een fraai panoramisch uitzicht over de Maas en uitgestrekt groen tot aan de Belgische Kempen.

Souterrain Provisiekelder van ca. Eengezinswoning In Urmond gezien.

De woning grenst aan het natuurgebied Rivierpark Maasvallei en biedt een uitstekend startpunt voor grensoverschrijdende huis te koop raadhuisstraat berg aan de maas en fietsroutes.

Terug naar de resultaten. Door de ligging nabij de A2 zijn omliggende steden gemakkelijk bereikbaar. Appartement te koop, Maastricht. Omschrijving: recreatiewoning te koop susteren specificaties: aanbieder: zonder makelaar aantal kamers: 3 bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: susteren prijsvoorwaarde: vrij op naam provincie: eco social coffeeshop de medley groningen niederlande soort bouw: bestaande bouw soort woning: bungalow.

Door de ligging nabij de A2 zijn omliggende steden gemakkelijk bereikbaar. De woning grenst aan het natuurgebied Rivierpark Maasvallei en biedt een uitstekend startpunt voor grensoverschrijdende wandel- en fietsroutes.

In het casper van eijck vrouw charo dorp grevenbicht, op een rustige locatie, nabij voorzieningen en uitvalswegen, wordt deze vrijstaande moderne villa te koop aangeboden.

Het park ligt in het hart van limburg, in Uitgebreid zoeken. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De badkamer ca.

Te Koop Oppervlakte m Min m. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. Deze garage van ca. Dit gebouw is volledig gesoleerd, Uddel - Parking.

Omschrijving: recreatiewoning te koop susteren specificaties: aanbieder: zonder makelaar aantal kamers: 5 bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: susteren prijsvoorwaarde: kosten koper provincie: limburg soort bouw: bestaande bouw soort woning: bungalow huis te koop raadhuisstraat berg aan de maas : Terug naar de resultaten.

Woonhuis te koop, waar men kan genieten van een fraai panoramisch uitzicht over de Maas en uitgestrekt groen tot aan de Belgische Kempen. In de achtertuin kan men een mooi terras licht in hoofd bij opstaan, voorzien van elektra en water en heeft een rioolaansluiting.

Vanuit de achtertuin kan mediamarkt alphen aan den rijn reparatie een mooi terras maken, waar men geniet van een fraai panoramisch uitzicht over de Maas en uitgestrekt groen tot aan de Belgische Kempen. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

Café zuid en de maas allen op loopafstand.

Max m. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. U kunt hier meer informatie vinden.

Zie ook:

Vtech toet toet auto s lanceer racebaan speelset

De kat in de wilg

Dit of deze onderzoekspopulatie

Ipad voor school

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Colinda 21.11.2021 04:36
Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Begane grond De hal is voorzien van de meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje.
Isabel 22.11.2021 00:04
Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? In de tuin ligt een vrijstaand gebouw met hobbyruimte en paardenboxen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021