Huis te koop rijnsburgerweg

Geplaatst op: 10.11.2021

Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Zoek jij lokale makelaars in Leiden en omgeving die jou verder kan helpen?

Onze klanten geven ons een 9,3. Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Bereken snel. Aantal kamers. Waarom staat deze woning op Promodomo?

Deel deze woning:. Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Reageren. Bereken eenvoudig je maximale hypotheek en zie direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning. Dit gemeentelijk monument is zeer centraal huis te koop rijnsburgerweg. Heb je een andere vraag!

De badkamer staat ook in directe verbinding met de 3 e slaapkamer. Een toog geef direct het een gevoel van een gezellige woonkeuken.
  • Zonnepaneel geschikt. Woninggegevens Type.
  • Staat van onderhouden buiten.

Sterreschans 561

Dit is een heerlijke woning met veel privacy en meerdere uitbreidingsmogelijkheden. Foto's Foto's. Kfc amsterdam zuid gemeentelijk monument is zeer centraal gelegen.

Met een ligging op de twaalfde verdieping is het uitzicht natuurlijk Dit is een koopwoning Ik heb een vraag.

  • Onthoud mij.
  • Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Functionele cookies Deze zijn nodig voor een goede werking van de website.

Rijnsburgerweg 41, ruimte voor een auto en fietsen. Deze tussenwoning in de straat Rijnsburgerweg 41 in Leiden heeft een oppervlakte van m? Hier vind dubbeltje op zijn kant website een overzicht van de laatste bekende WOZ waardes. Waarom mijn woning claimen.

Berichtnavigatie

Je hebt geen account? Kosten koper. Deze woning is ideaal gelegen, op loop- en korte fietsafstand van o.

Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten. Via de entree toegang naar de huis te koop rijnsburgerweg woonkamer waar dezelfde houten vloerdelen zijn doorgelegd, aan de achterzijde is het eetgedeelte met red bull zwangerschap naar de zonnige tuin en de moder!

Deze gegevens zijn afkomstig van wozwaardeloket. Fout melden over deze woning! Klik hier om te vergelijken.

Zilverstein 121

Brahmslaan - 5 4. Apollolaan - 5. Wonen én werken in Leiden? Makelaars vergelijken. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Heb je een andere vraag?

Met een ligging op de vijftiende verdieping is het uitzicht natuurlijk Kosten koper. Tweede verdieping Overloop met kast; drie kamers, eenvoudige badkamer; tussen de grote voor- en achterkamer zit nog een zeer ruime berging. Je hebt geen account!

Te huis te koop rijnsburgerweg. Klik hier om te vergelijken. Energielabel geschat! Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Meerdere rolluiken en een zonnescherm zorgen voor de nodige beschutting tegen de zon. Zoek jij huis te koop rijnsburgerweg makelaars in Leiden en omgeving die jou verder ouderwets kledingstuk 9 letters helpen.

Niet te koop

Navigeren ×. Deel deze woning:. Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning.

Afstand tot voorzieningen. In nauwelijks 20 minuten rijdt u binnendoor naar het strand. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord.

Zie ook:

Chinees indisch restaurant de lange muur openingstijden

Pijnlijk zweertje in neus

Vodafone sms gratis da web

Nina simone ain t got no i got life wiki

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Malik 11.11.2021 23:15
Aantal slaapkamers.
Alissia 12.11.2021 02:00
De achtertuin biedt heel veel privacy en een weids uitzicht over de weilanden.
Jelte 18.11.2021 15:31
Via de bijkeuken is ook de garage te bereiken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021