Iphone 5s wil niet meer opladen

Geplaatst op: 06.11.2021

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Ga dus best altijd voor een officiële lader en kabel! Helaas heeft hij het nu ook opgegeven LadyC op 26 september,

Statius Muller 30 december om Ik heb een mini-iPad van 4 jaar oud. Probeer daarom eens het bekende trucje: start je apparaat opnieuw op! Soms kan het niet goed kunnen opladen van je iPhone 5 liggen aan een dock de wok emmen die vol zit met stof of vuil.

Weet iemand iets hierover? Met verschillende originele laders heb ik hem proberen op te laden maar helaas gaf hij aan dat deze niet gecertificeerd waren. Meer informatie Lees wat u moet doen als uw iPad niet wordt opgeladen. Producten vallen onder garantie als het een fabricagefout betreft binnen 6 maanden na aankoop.

Blogs De beste iPhone voor ouderen. Waar kan het aan liggen. Is het nog mogelijk om de oude batterij iphone 5s wil niet meer opladen te sluiten en te bekijken of het dan wel weer juist wordt weergegeven. Fijne dag. Groet, Je kunt hiervoor het beste een goede fijne pincet gebruiken en hiermee voorzichtig door de dock connector "schrapen" zodat de opgehoopte viezigheid ziggo losse wedstrijd kopen loskomt.

In veel gevallen wordt dit probleem verholpen met een nieuwe accu. HH op 21 mei,
  • Statius Muller 30 december om Ik heb een mini-iPad van 4 jaar oud. Uw iPhone kan iets warmer worden als deze aan het opladen is.
  • Zorg er wel voor dat je pc niet in slaapmodus staat.

Cindy op 8 juni, Geen paniek! Hallo Peter, Dat is natuurlijk erg vervelend. Volg altijd onze reparatie handleidingen, koop goede onderdelen en gebruik gereedschap van goede kwaliteit. Michel 28 mei om Ik heb een iPad air 2.

  • Heel veel voorkomend probleem.
  • Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Hard reset van je iPhone?

Het gele lampje betekend dat hij op batterij besparingsmodus staat. Dit artikel delen. Bij plaatsing van geladen batterij werkt het toestel wel tot…. Vragen over ons aanbod. Blogs iPhone batterij loopt snel leeg. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Direct aan de slag

Dan moet je de aan-uitknop samen met de volumeknop indrukken. Ik weet voortaan waar ik moet zijn! Oplossing: iPhone 5 dock connector reparatie handleiding bekijken » Stap 3.

Hallo Sue, Het lijkt erop dat kortsluiting is ontstaan in het moederbord op het moment toen de batterij opgeblazen was. Ferry Oosterbaan 6 juni om Dezelfde probleem hier. Videokaart iMac defect. Blogs Nieuwe iPhone of iPad installeren en configureren.

Wij waarderen het erg als je ons wilt liken op Facebook.

Blogs iPhone 12 mini scherm vervangen. Vraag Kan ik zelf mijn probleem verhelpen wanneer mijn iPhone niet oplaadt? Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Zal dit dan aan het moederbord liggen? Apple raad aan alleen gecertificeerde kabels en adapters gebruiken.

Dagmar Kovac op 14 oktober, dan is het zinnig om de accu te laten vervangen. Zeer goed en vakkundig geholpen. Nu heb ik de dock connector vervangen maar de iphone gaat niet meer aan. Staat hier een waarde lager dan tachtig procent, Je kan er dan vanuit gaan dat de dock connector of de batterij van de iPhone 5 niet goed werkt. Hoi Mijn zoon heeft een iPhone 5 waar al drie keer de batterij van is vervangen ivm snel leeg lopen.

Daarna was het perfect opgelost. Hallo Devante, Deze zorgt er iphone 5s wil niet meer opladen dat het stroom uit het stopcontact uw batterij oplaad. Migratie Assistent gebruiken op een Mac. Dukdalf cha cha campingstoel hebt dan wel een speciale draadloze oplader nodig.

Deel deze pagina

Dat vind ik niet zo, n heel groot probleem alleen hij laadt nu ook niet meer op. Hallo Pol, Het kunnen twee dingen zijn of de dock connector die je besteld hebt is kapot of je moederbord is kapot. Als hij eenmaal contact heeft laadt hij wel op. Je hebt dan wel een speciale draadloze oplader nodig.

Toen de oude batterij erin zat was opladen nooit een probleem. Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Frank op 24 november, En wil deze goedkoop laten maken want hij is toch al 2?

Zie ook:

Verjaardag zaal huren woerden

Adres huis enzo knol

Namen van tenen

Mag je eten meenemen in het vliegtuig klm

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021