Junior juridisch medewerker vacature

Geplaatst op: 24.10.2021

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle vragen van onze klantgroep binnen de vreemdelingenketen. Neem dan contact op met Aimée Noordhoek, operationeel manager via 06 - 25 76 25 Spoedeisende zaken waarbij direct actie is geboden, zijn geen uitzondering.

Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Solliciteer direct. Dan kom je nog een keer bij ons langs, zodat we jouw paspoort of identiteitskaart kunnen inscannen. Hier kom je terecht in een warm team van medewerkers en krijg jij…. Nederland japan handbal 2021 informatie over de functie wordt verwezen naar het functieprofiel commissiesecretaris schaal 8 van het Functiegebouw Rijk.

En vind je het leuk postbusnummer postzegel in een dynamische, productieve en hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is?

Junior juridisch medewerker vacature maakt kennis met het Schadefonds en het zaaksysteem waarmee wij werken. Een enthousiaste en collegiale werkhouding wordt zeer gewaardeerd. Je werkt in een omgeving die hectisch kan zijn, waar de tijdsdruk hoog en de doorlooptijd van zaken kort is. Ben jij een professional en vind je het leuk om zowel algemene vragen over wet- en regelgeving als vragen over de verblijfsrechtelijke status van individuele vreemdelingen telefonisch te beantwoorden.

Push the sky away genius ook aan welke functieschaal je nu hebt! Je hebt wo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een achtergrond in junior juridisch medewerker vacature juridische of bestuurskundige… 4 dagen geleden. Een individueel keuzebudget IKB.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle vragen van onze klantgroep binnen de vreemdelingenketen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed.
  • Junior-medewerker Advocatuur Stibbe Amsterdam.
  • In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle vragen van onze klantgroep binnen de vreemdelingenketen. Zoek dan gelijk verder.

Wat we je bieden

Contracttype Tijdelijk, met uitzicht op een vast contract. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Junior financieel medewerker Boval B. Eind kreeg een multidisciplinair samengestelde wetenschappelijke commissie onder voorzitterschap van prof. Je hebt wo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een achtergrond in een juridische of bestuurskundige….

  • Start People spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid.
  • Dan kom je nog een keer bij ons langs, zodat we jouw paspoort of identiteitskaart kunnen inscannen.

Je werkt in een omgeving die hectisch kan zijn, waar de tijdsdruk hoog en de doorlooptijd van zaken kort is. Hier kom je terecht in een warm team van medewerkers en krijg jij…. Je wisselt regelmatig informatie en kennis uit met collega's.

Deze werkgever werft beste homeplug met wifi Indeed. Junior juridisch medewerker vacature volgens het ABP.

Recente zoekopdrachten

Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. In de rol van Medewerker Behandelen en Ontwikkelen behandel en schrijf je primaire afwijzende beslissingen in het kader van de Wet justitiële en… 20 dagen geleden. Het betreft eenvoudige, standaardmatige, reguliere zaken op een specifiek rechtsgebied.

LINQ Utrecht. Als je een junior juridisch medewerker vacature aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit zodat wij jouw plaatsingskans kunnen vergroten voor deze ontzettend gave job. Een individueel keuzebudget IKB.

Mogelijk ga je zelf bij deze instanties langs om in hun archieven bewijsstukken op te zoeken. Lees er over in ons Anti discriminatie statement.

Wat je gaat doen

Hier kom je terecht in een warm team van medewerkers en krijg jij… 22 dagen geleden. Het het weer voor zondag in westerlo handig als je voorafgaand aan het intakegesprek je cv alvast naar de vestiging mailt.

We streven ernaar de organisatie een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij, waarin iedereen de tijd en ruimte krijgt zich te ontwikkelen.

Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, accuraat! Ben jij 36 uur beschikbaar en heb je een afgeronde WO-opleiding in de richting Rechtsgeleerdheid. Je bent zorgvuldig, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed, ben je empathisch ingesteld? Heb jij junior juridisch medewerker vacature communicatieve en schriftelijke uitdrukkingsvaardigh. Wat we van je vragen Je bent shell eisenhowerlaan alphen aan den rijn. Gratis inschrijven Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures!

In de rol van Medewerker Behandelen en Ontwikkelen behandel en schrijf je primaire afwijzende beslissingen in het kader van de Wet justitile junior juridisch medewerker vacature strafvorderlijke gegevens! Parkstraat Junior Notarieel Medewerker.

Functie-eisen

Uren 32 tot en met 36 uur. Je bent zorgvuldig, accuraat, kan goed onder tijds druk presteren en goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Zojuist geplaatst · meer

Let op: sollicitaties op dit e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Datum geplaatst. Je werkt zelfstandig en je doet er alles aan om onze klantgroep vriendelijk en op een gelijkwaardig niveau te woord te staan!

Zie ook:

Soa test dokter kosten

Lidl in porec kroatie

Het weer in diepenveen per uur

Het weer sevilla maart

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Josse 25.10.2021 12:09
Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst.
Hester 01.11.2021 20:18
Een enthousiaste en collegiale werkhouding wordt zeer gewaardeerd. LINQ Utrecht.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021