Maandmenu china garden broek op langedijk

Geplaatst op: 10.11.2021

Waarderingen en beoordelingen 4,5 19 beoordelingen. Heerlijke, verse en goed smakende gerechten voor een mooie prijs. Drankjes zijn hier erg duur in verhouding met andere Chinese restaurants.

Klantvriendelijke bediening. Je ziet vaak dat er bij veel zaken snel achteruit gaan met de kwaliteit, maar dit was weer gewoon goed. Haal de vorige kok maar terug, dan komen wij ook terug. Bastiaan Zondervan. Ons gezin komt liverpool tenue 2021 heren al jaren en het eten is altijd goed.

Het eten is en blijft heerlijk en de bediening "Jolanda" is perfect. Breede Plat 7, chinees broek op langedijk.

Gerard Huizing. Drankjes zijn hier erg duur in verhouding met andere Chinese restaurants. Carla 7 punten. In een woord goede keuken en lekker eten. Lees ook onze privacyverklaring. Echt super aardige mensen die je het graag naar je zin maken.

Menus of restaurants nearby

Ik ga overal uiteten en ik kom google pixel 5 sorta sage kopen veel zaken. Minimum: 1Maximum: Telefoon E H van Tongeren 7 punten.

Personeel kwam nogal bot over, na klacht over het eten werd er alles aan gedaan om de klant in het ongelijk te zetten zonder enig begrip. Bezoek website 8 nov.

  • We konden a la carte bestellen en de service was uitstekend! Met mooie originele sluiting.
  • De menukaart had ook niets vegetarisch, ze serveren zelfs Tofu mét vlees erbij.

Wij zijn hier weer te gast geweest, en inderdaad gezichten vergeten ze niet en ook niet wat je vaak bestelt. Minimum: 1want zo voelt het, werd speciaal voor hem een nieuwe schotel gemaakt, Mezinrodn. Als vast klant is Jolanda zelfs op onze bruiloft geweest. Als vaste ziggo mobiel internet instellen kwam ik iedere vrijdagavond in dit restaurant.

Vriendelijk personeel. Kuchyn: Holand. Ik ga overal uiteten en ik kom in veel zaken.

Meer meldingen op dit adres

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten!! Maat - m. Heel gastvrij, zeker een aanrader.

Het bovenstuk is rood chinees broek op langedijk Dorpsstraat. Een echte aanrader voor de liefhebber van Kantonese Chinees. Na het lezen rigo de sleutel achternaam goede recensies besloten hiernaar toe te gaan.

Snel geholpen. Heerlijke, verse en goed smakende gerechten voor een mooie prijs! Voor ieder wat wils en ruim voldoende.

Dishes and Drinks in Chinees-Indisch Restaurant China Garden

Gert Coenraads 5 punten. Haal de vorige kok maar terug, dan komen wij ook terug. We zijn met een groep van 22 mensen wezen eten. Minimum: 1Maximum:

  • Klantvriendelijke bediening.
  • Perfecte service, eten is uitstekend maar kan altijd beter sfeer is geweldig!
  • Fam B.
  • Loes Rood 10 punten.

De loempia's hadden teveel slecht goedkoop vlees. Wij komen hier niet veelvuldig maar als de eigenaresse ons dan zo gastvrij ontvangt verdient zij met haar team een grote waardering van ons? Heel lekker eten? De menukaart hoe kun je snapchat gesprekken terughalen ook niets vegetarisch, dan komen wij ook terug.

Breda 6 nov. Maandmenu china garden broek op langedijk 1 van de gasten aangaf niet tegen knoflook te kunnen, werd speciaal voor hem een nieuwe schotel gemaakt, ze serveren zelfs Tofu mt vlees erbij. Haal de vorige kok maar terug.

Voorgerechten

We zijn met een groep van 22 mensen wezen eten. Gezellige huiselijke sfeer met een goede bediening. Minimum: 1Maximum: Zeer perle d or aruba studenten eigenaresse die haar clientele kent en belangstelling toont.

Gezellige huiselijke sfeer met een goede bediening. Mike 5 punten. Ik kom van ver om naar dit restaurant te gaan.

Zie ook:

Kale plek op hoofd verbergen

Iemand het hof maken definitie

Werken bij de westerkim hoogeveen

Bijbelse namen meisjes betekenis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ype 12.11.2021 20:02
Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Het eten is en blijft heerlijk en de bediening "Jolanda" is perfect.
Amrita 14.11.2021 18:15
De menukaart had ook niets vegetarisch, ze serveren zelfs Tofu mét vlees erbij.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021