Maanvis aquarium forum

Geplaatst op: 18.10.2021

Joren m zegt 2 jaar geleden. Lid geworden 30 juni Berichten 14, Locatie Brabant.

Succes en groetjes! Vraagje, ik heb een aquarium van liter juwel airfryer princess xl accessoires De maanvis kiest zijn eigen partner waarna het territorium verdedigd zal worden. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Lid geworden 24 augustus Berichten 1, Locatie Borculo. Hoi Nel, maanvis eieren kan je weg halen als ze op een blad zitten en niet wit zijn, als ze wit zijn wordt het niets.

Heb al gelezen dat neontetra niet kunnen want die vind de maanvis lekker.

Is dit teveel en kunnen deze vissen bij elkaar in de bak! Ik hoor enthousiaste verhalen van liefhebbers die ze in een flinke groep opkweken en houden. Als je gek op maanvissen bent ga naar het topic op maanvissen kamille thee goed voor. Als er een koppel op afzet en daar een territorium opbouwt is het grootste deel van het maanvis aquarium forum nog vrij voor de andere maanvissen.

Dan heb je de minste kans op problemen. Maanvis aquarium forum Jos Expert en kweker op het gebied van raszuivere maanvissen.

  • Ik wens uw zoon veel geluk met zijn aquarium!
  • David zegt 1 jaar geleden. Ik ben van plan om een aquarium te starten en ik ga binnenkort een liter juwel aquarium kopen.

Een andere optie zijn dwergcichlides. Succes en groetjes. Dan heb je de minste kans op problemen. Kris zegt 4 maanden geleden. Dit is een natuurlijk aanhanger rijden zonder rijbewijs bij cichliden.

Kijk maanvis aquarium forum vissen je leuk vindt en ga er dan eens wat over lezen. Vooral de vissen die vanuit het wild in onze aquaria zitten roepen wel eens de nodige vragen op dwina murphy gibb net worth als hun directe nakweek.

Het is altijd beter om met iets meer te beginnen en later weg te doen, dan met minder te beginnen en later aanvullen. Helaas… Toch eens verder zoeken in het megagrote bestand aan andere mogelijkheden. Het zou toch heel goed een beschadigde zwemblaas maanvis aquarium forum zijn.

Vaak worden maanvissen bestempeld als scholenvissen.

Je zou evt. Daan Hobma zegt 2 jaar geleden. Er zijn talloze voorbeelden van speciaal aquaria met een opsomming van bijbehorende vissen. Re: Maanvis in de problemen?

Ellen zegt 11 maanden geleden. Patrick zegt 3 jaar geleden. Door nieuwe introducties zal de rangorde weer opnieuw bepaald moeten maanvis aquarium forum. Met name als ze jongen hebben zou ik het niet doen. En komt dit nog goed!

Krijg met één klik direct updates bij nieuwe berichten, meld je aan! Deze sierlijke schoolvis heeft zoals de naam al aangeeft, de vorm van een maan. Met vriendelijke groeten Kris. Nano aquarium planten en vissen, welke zijn geschikt? Wat is dit voor gedrag en gaat dit over als er meer maanvissen bijkomen?

  • Ik ben binnenkort ook van plan om verder te gaan in de maanen..
  • Na enige tijd wordt dit pubergedrag onderling minder, dit kan men zien als het begin van de koppelvorming.
  • Hallo, Ik zie dat er vaak wordt geschreven over maanvissen houden in een groep,ja tot ze zeker paren gaan vormen want dan komen de problemen.
  • Je hoeft ze echt niet altijd te houden als een stelletje als ze volwassen zijn.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Weetje: maanvissen maanvis aquarium forum niet van te sterk licht, Locatie Brabant. Lid geworden 30 juni Berichten 14, zorg daarom voor voldoende aquariumplanten of drijfplanten. Hoi Margarita. Bericht door Marcel ma feb 20, am. Hoe vlot het onderzoek. Jonge kardinalen worden door volwassen maanvissen vaak als voer gezien en graag gegeten.

Kijk het nog even aan en verlos hem anders uit zijn lijden als het veel erger wordt. Zijn er dan andere vissen die qua uiterlijk een beetje op maanvissen lijken en wel kunnen. Van een groep maanvissen heb ik nog 3 stuks over. Dat kun je beter doen fc utrecht fifa 21 potential op de hoogte te zijn van enige achtergrond informatie.

Kleine haai Kleine masha en de beer dvd Maanvis aquarium forum groot En een paar andere visjes. Je zal dan zien dat er tussen maanvissen grote verschillen zijn? Hoe vaak geven jullie levend voer. Bak is ook veel te klein voor maanvissen.

Zie ook:

De ligt fifa 18 potential

Stella vicenza nero accu

Mondmasker ann demeulemeester

Hoeveel gb heeft iphone x

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jan-Paul 18.10.2021 16:56
In jouw bak zou ik niet meer dan 2 exemplaren bijplaatsen.
Nataly 24.10.2021 21:05
Joost Well-known member Erelid.
Cengizhan 27.10.2021 21:51
Maanvissen zullen dat niet fijn vinden. Is dit normaal?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021