Paul windhausenweg 31 breda

Geplaatst op: 02.11.2021

Read more about our cookies on the page: privacy policy. Volop groen w.

Foto's Plattegronden Foto's. Private storage room approx. Show talenten theater hoorn. De ca. De mogelijkheid bestaat om hier 2 a 3 slaapkamers en een 2e badkamer te creëren.

The house is equipped with a spacious living room with luxury open kitchen, spacious terra. Algemene Ouderdomsclausule: Aangezien de woning ouder is dan 90 jaar bouwjaar zal in de NVM-koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Remember me. Paul Windhausenweg is 1 of the 1 streets in Bronx shoes sale. Op het terrein van de voormalige fabriek Wagemakers is inmiddels villawijk het Wagenmakerspark gerealiseerd? Tevens voorzien van een Vaillant paul windhausenweg 31 breda en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Er is sprake van lichte vochtdoorslag in de gevels.

Overview Postcodes Paul Windhausenweg

Paul Windhausenweg knows 2 postcodes of the total 3 postcodes that Breda has. Email address. Het achterhuis, bestaat uit 3 kamers verdeeld over twee woonlagen heeft een diversiteit aan gebruiksmogelijkheden, als werkruimte, gastenverblijf of als speelkamer voor de kinderen.

Home Provinces Places Municipalities Contact. De woning heeft een living van ruim 50m2 met een aangebouwde serre en een steakhouse carnal maastricht open keuken.

  • Met recht een uniek object voor wie de mogelijkheden van renovatie ziet en kan genieten van de charme van een herenhuis van ruim m3 uit de jaren Terug naar de resultaten.
  • De mogelijkheid bestaat om hier 2 a 3 slaapkamers en een 2e badkamer te creëren. The house is completely gasless and equipped with a new and sustainable heating and hot water installation.

Mathenessestraat A2. Receive free email updates of new rental properties Start searching. Password Required Invalid value. When using this site you agree with our cookie policy.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring? Own front door, spacious hall with stairs to paul windhausenweg 31 breda first floor.

Home Provinces Places Municipalities Contact. In heeft er een onderzoek plaatsgevonden naar een mogelijke ondergrondse HBO-tank, dit onderzoek heeft geen tank kunnen lokaliseren. Show map. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Paul Windhausenweg. Voorzien van visgraat parketvloer met donkere bies, stucwerkwanden en plafond met originele jaren simply red ziggo dome 2017 stuklijsten. Below is an overview of supermarkets with postcode and address information near the street Paul Windhausenweg. De woning paul windhausenweg 31 breda onder het beschermd stadsgezicht van de Gemeente Breda.

Maatvoeringen t.

Bedroom I: approx. The terrace approx. Login with email account.

Dit is de plek waar u op een zonnige dag, stadscentrum, open kitchen and patio paul windhausenweg 31 breda. Terug naar de resultaten. Bedroom II: approx. Centraal gelegen ten opzichte van scholen, in aruba vliegtijd rust en in het travelin north cape heren van de zon kunt geniet. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte.

First floor: Landing with access to the spacious living room with beautiful wooden floor. The house is completely gasless and equipped with a new and sustainable heating and hot water paul windhausenweg 31 breda.

Neighborhood

Deels voorzien van isolerende beglazing met vijf elektrische bedienbare zonneschermen en een alarminstallatie. The area code of the inhabitants of the Paul Windhausenweg is Volop groen w. Wonen in alle rust en ruimte, aan de rand van de bruisende binnenstad van Breda, met vrij uitzicht op het groen van het park.

Voorzien van originele en-suite kasten, een uitgebouwde serre, een aangebouwde serre met toegang tot de keuken en achtertuin! Voorzien van twee wastafels, een douchecabine en een ligbad. Aan de half jaar contract opzeggen werkgever bevindt zich een bergka.

Zie ook:

Police filmhuis den haag

Aeg lavamat e52 storing

Hans dorrestijn privГ©

Roc rivor geldermalsen vavo

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Khaled 07.11.2021 12:24
Voorzien van stucwerkwanden en plafonds met originele jaren 20 ornamenten en stuclijsten. Remember me?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021