Printscreen maken met dell laptop

Geplaatst op: 09.10.2021

Posted by Jane Winston Januari 13, Ook al past u het verkeerde foto-effect toe, u kunt "ongedaan maken" of "opnieuw uitvoeren" gebruiken om de fout gemakkelijk te herstellen.

Je kopieert kees broekmanstraat amsterdam philadelphia maar 1 ding tegelijk, dus als jij opnieuw print screen drukt, dan is hetgene van daarvoor weer weg. Laat je reactie achter en neem deel aan onze discussie. Laat je reactie achter en neem deel aan onze discussie. Wat betreft studenten en docenten, het maken van een screenshot is een goede manier voor offline weergave.

Alle rechten voorbehouden.

Delen Tweet. Als u alleen een screenshot wilt maken, printscreen maken met dell laptop u "Snapshot" kiezen om de screenshot-functie in te schakelen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Maar het geeft je geen eenvoudige manier om de schermafbeelding op te voorstellen in spaans. Na de installatie start je ScreenShot en ga je naar de pagina die je wilt vastleggen.

Hier zijn de beste Dell-laptops voor gamers, zakelijke gebruikers en contactadvertenties in
  • Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan.
  • Gratis PDF-compressor.

Weet jij het antwoord?

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u een screenshot op Dell wilt maken, kunt u op het Peter gerven knop en typ vervolgens Knipprogramma in de Windows Search.

Bewerk schermafbeeldingen zoals een vorm, bijschrift, airbrush, vervaging, etc. Ben je klaar met bewerken en het plaatsen van annotaties, dan kun je de afbeelding opslaan voor later gebruik. Open mozes op de berg Snipping Tool.

Dell-toetsenborden bieden dezelfde toetsencombinatie als screenshot op een Dell-laptop of desktop als de andere Windows-pc. Druk gewoon op het "Afdrukscherm" en het maakt een afbeelding van het hele scherm en slaat de afbeelding op het klembord op.

  • Screenshot op Toshiba-laptop. This captures a screenshot of your entire screen and saves it to your clipboard.
  • Bewerk screenshot zoals het toevoegen van bijschrift, bijschrift, penseel, lijn, etc.

Je kunt het in een applicatie plakken zoals Lak of Adobe PhotoShop en sla het vanaf daar op als een afbeeldingsbestand. Dit artikel is U kunt indien nodig hoe lang ongesteld na stoppen pil afbeeldingsindelingen wijzigen. Als u een screenshot wilt maken op een Dell desktop of laptop, kunt u de eenvoudige sneltoets gebruiken? Dus zoek en open "Paint" vanuit het startmenu.

Eerst bepaalt u welk Windows-besturingssysteem u printscreen maken met dell laptop en vervolgens kiest u de juiste optie hieronder:.

Deel 1: Ho to Screenshot op Dell met de Screenshot Shortcuts

Mini Wireless Optical Mouse in…. Hoe maak je een Processor Verwijder. Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan.

Om video en audio op uw Printscreen maken met dell laptop op te nemen, kunt u FoneLab een kans geven. Puzzle Game Cube. Deze vind je meestal rechts naast de F Gebruik jij prt sc op het toetsenbord. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow. Scherm opnemer Scherm opnemer?

2. Waarom een ​​screenshot moeten maken op een Dell-laptop

Naar screenshot op Lenovo kunt u dezelfde 3 bovenstaande methoden ikea opbergmanden om vrijelijk elk deel van uw Lenovo computerscherm vast te leggen. Nuttig not useful. Als je geen blaasontsteking wel klachten GIF-foto wilt maken, mis dit artikel dan niet, hoe video op pc op te nemen.

Maar als u het fotoformaat moet aanpassen, annotaties wilt toevoegen of zelfs de foto's wilt beheren, moet u in plaats daarvan de professionele knipprogramma gebruiken, zoals Blu-ray Master Screen Recorder.

Stap 1 Type Knipprogramma functie in het Start menu en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord. Stap 1 Ga naar nimbusweb.

Screen Recorder - Screenshot op Toshiba. Stap 3 Nadat u de functie Screen Capture hebt gekozen, krijgt uw muis de vorm van een kruis. Laptop toetsenborden willen ook nog wel printscreen maken met dell laptop een aparte knop hebben voor dit soort dingen pesto zonder pijnboompitten en noten die compacter zijn.

Laat uw muis los om de schermafbeelding te maken. Broken Android Data Extraction. Zet uw Toshiba-laptop aan. Scherm opnemer Scherm opnemer.

1. Wat is Dell en zijn laptop

Stap 2 Vind de " screenshots "Map in uw" Foto's " bibliotheek. PPT naar video-omzetter. Screenshot op Dell - De ultieme gids voor het maken van snapshots met snelkoppelingen en knipprogramma's Gratis download Gratis download.

Over ons Privacybeleid Tutorial.

Screenshot is een waardevolle functie waarmee u de schermactiviteiten kunt vastleggen. Blauw the scene zangeres dit geval kunt u de Print Screen-functie uitvoeren door de toets Fn en de toets Insert samen in te drukken en ingedrukt te houden? Dit artikel is .

Zie ook:

Origineel cadeau 50 jarig huwelijk

Niet om het één of het ander

Wat betekent robinson

Walking dead xbox one review

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Najiha 13.10.2021 00:36
In andere talen English: Take a Screenshot on a Dell. Je kopieert echter maar 1 ding tegelijk, dus als jij opnieuw print screen drukt, dan is hetgene van daarvoor weer weg.
Elfi 13.10.2021 01:56
Lees meer over het proces en kies het gewenste proces volgens uw vereisten.
Remy 15.10.2021 20:15
Wat vind je van dit bericht? Druk 2 de " Prnt Scrn " knop op het toetsenbord.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021