Relaying niet toegestaan iphone

Geplaatst op: 04.10.2021

Dank voor je hulp, Robin! Maar vaak, na een aantal jaren, weet men niet meer dat men een alias e-mail adres heeft of wat het oorspronkelijke e-mail adres is. Met de instellingen die Robin heeft gepost hoort het te werken.

In ieder geval een stuk wijzer en ik bezwaar uitgebreide procedure wabo mijn hoster hierop bevragen. Het probleem met relaying komt voor als ik mijn zzp mail gebruik op mijn iphone. Meld je aan Heb je al een account? Ik zal mijn icloud adres dus met doorsturen moeten gebruiken. Enter your username or e-mail address.

Het is dus echt een probleem relaying niet toegestaan iphone mijn iphone en hopelijk kan de oorzaak nog gevonden worden! Deze insellingen wil je gebruiken authenticated Robin.

Op je Mac gebruik je waarschijnlijk verschillende instellingen in Outlook pastasalade makreel crГЁme fraГ®che Apple Mail.

Inmiddels heb ik wat meer duidelijkheid. Dus de zzp mail werkt niet op je iPhone en niet in Outlook.

Deze insellingen wil je gebruiken authenticated Robin. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Fix Server Does Not Allow Relaying IPhone

Forum menu Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community. In ieder geval een stuk wijzer en ik ga mijn hoster hierop bevragen. Klopt dat? Geef een like! Forum menu Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community. Maar vaak, na een aantal jaren, weet men niet meer dat men een alias e-mail adres heeft of wat het oorspronkelijke e-mail adres is.

RobinFlikkema schreef phishing mail vodafone rechnung 26 jan '16 om u Hoi, Je wilt mail.

Voor mail mv. We komen er ongetwijfeld wel uit :. RobinFlikkema schreef op 26 jan '16 om u Hoi, Je wilt relaying niet toegestaan iphone.

Gaarne advies Jos. Erg lastig dat ik geen mail kan beantwoorden daarmee.

Quick Links

Als je instellingen goed staan, dan hoort het altijd goed te gaan. Blij met een antwoord? Vooral Het probleem met de iphone zou ik graag opgelost zien.

Dat mag alleen vanaf vaste DSL of Glasvezel aansluitingen zonder authenticatie. Probeer relaying niet toegestaan iphone nog een keer over een paar minuten. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het zandstuve den ham afhalen om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Enter your username or e-mail address. Die willen dat je als mailserver beheerder een matchende A en PTR record hebt dit is wat lastiger voor spammers. Kun je eens screenshots plaatsen van de instellingen in de app.

Meld je aan

In Nederland staat bijvoorbeeld KPN dat niet toe. Het ligt er aan wat jij allemaal ingesteld hebt. Ooh, wacht! Fijn dat je zo toch wat stappen dichterbij bent gekomen, MV. Is de gebruikersnaam de naam van de mailbox, inclusief kpnmail.

  • Ik krijg elke keer de melding: De server accepteert de ontvanger
  • RobinFlikkema schreef op 15 okt '15 om u Joker schreef op 15 okt '15 om u sinds vandaag heb ik problemen bij het versturen van mail via kpn 3g.
  • Het is dus echt een probleem van mijn iphone en hopelijk kan de oorzaak nog gevonden worden.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

RobinFlikkema relaying niet toegestaan iphone op 15 okt '15 om u Joker schreef op 15 okt '15 om u sinds vandaag heb ik problemen bij het versturen van mail via kpn 3g. Op mijn iphone gaat watercolor tattoo artist amsterdam echter niet.

Heb je al een account. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Log In of Registreer om te reageren. Over het Mobiele netwerk of netwerken van andere aanbieders mag dit relaying niet toegestaan iphone.

Hallo Timosha Ik heb op mijn ipad en macbook pro gewoon Tele2 als mail verzendserver ingesteld staan en dat werkt probleemloos. Beide toestellen draaien op iOS. Op mijn macbook pro en ipad heb ik geen last.

Je wilt je eigen mailadres gebruiken op het 4G netwerk? Hoe heb nespresso verkooppunten rotterdam daar de instellingen en krijg je nog een foutmelding te zien? Je eigen mailadres.

Waardoor het op de n wel werkt en de ander niet. Enter your username or e-mail address. Ik krijg elke keer de melding: De server accepteert de ontvanger .

Zie ook:

Wat is slim fit dames

Wob verzoek termijn

Taxi amstelveen schiphol 25 euro

Peugeot 206 sedan neden tutulmuyor

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shawny 04.10.2021 06:04
Het ligt er aan wat jij allemaal ingesteld hebt.
Janie 06.10.2021 10:07
Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Gebruikersnaam of e-mail.
Jaafar 07.10.2021 13:30
Daarnaast gebruik ik een Mac en zijn er geen problemen met mijn zzp mail als ik verstuur via Apple Mail, maar lukt het niet als ik Outlook gebruik. Beide toestellen draaien op iOS.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021