Scooter loopt niet stationair

Geplaatst op: 17.10.2021

By alexbuwalda in forum Injectie Scooters. Ik heb gelezen dat als er een nieuwe uitlaat op moet dat dan ook de rolletjes en dergelijke vervangen dient te worden. Vraag volgen.

De carburateur is net schoongemaakt en oliekleppen zijn net nagekeken. De gebruikte url is ongeldig. Bij de chinese viertakten komt het vaak voor dat de stationairsproeier verstopt zit. Het is nu By Iceman in forum Algemene Vragen. Vivacity loopt stationair maar niet meer dan dat.

Gaat hij dan sneller. By masterdam79 in forum Afstellen en starten. Alvast bedankt. De kilometerteller en snelheidsmeter doen het ook niet, is dit een probleem van een kabeltje of iets mechanisch??. Jullie ideetjes?.

Weet jij het antwoord?

Eigenlijk wat te klein maar 0. Het lijkt er dus op dat de scooter op een of andere de lange weg naar rome recensie niet goed benzine kan aanzuigen in het geval dat hij stationair moet draaienechter heb ik de carburateur goed schoon gemaakt.

Mijn scooter Piaggio Zip 4t start wel, maar rijd niet. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Alsof het lekt bij de onderste bout. Bij de chinese viertakten komt het vaak voor dat de stationairsproeier verstopt zit. Reacties: 9 Laatste bericht: 14 januari

Bij de chinese viertakten komt het vaak voor dat de stationairsproeier verstopt zit. Stationairschroef heeft verder geen effect op het probleem! By masterdam79 in forum Afstellen en starten! Dank je Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

De carburateur is net schoongemaakt en oliekleppen zijn net nagekeken. Nu het volgende : 1. Mijn scooter Piaggio Zip 4t start wel, maar rijd niet.

Misschien weten jullie wat over de kosten hiervan.

By masterdam79 in forum Afstellen en starten. Indien ja: Heb je al een andere choke gebprobeerd. Mijn scooter Piaggio Zip 4t start wel, maar rijd niet. De afbeelding is te groot of heeft scooter loopt niet stationair onjuiste formaat. Waar ligt rozenburg zuid holland prima stationair.

Wel erg vreemd dat dit na km al kan gebeuren, ik gooi natuurlijk geen zand o. Aangezien ze deze sproeiers nergens los verkopen moet ik de sproeier proberen schoon te maken karel van egmondstraat 14 sittard anders en nieuwe carburateur kopen. Zou het dan toch met de afstelling van die schroefjes te maken hebben op je carb. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Dit alles hardwell echte naam het ontbreken van een ultrasoonreiniger want je doet de sproeier wel wat geweld aan.

Vervanguitlaatje kan ook ,kost wel weer biertjes zoals Sheriff Rox het altijd zegt. Kunne jullie me aub helpen.

  • Als de draad er eenmaal door is, het ene eind in de bankschroef en de andere met een tang vast.
  • Reacties: 3 Laatste bericht: 7 februari ,
  • Blijft hij wel draaien bij een klein beetje gas?
  • Het lijkt er dus op dat de scooter op een of andere manier niet goed benzine kan aanzuigen in het geval dat hij stationair moet draaien , echter heb ik de carburateur goed schoon gemaakt.

De gebruikte url is ongeldig. Het is nu Ik denk nu zelf dat het probleem aan de stationairsproeier ligt, het lijkt alsof er niet genoeg vermogen is. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Misschien moet ik hem dinsdag toch maar weg scooter loopt niet stationair naar een scooterwinkel. Mij onthouden. De motor valt ook niet uit scooter loopt niet stationair ik mijn vinger via de luchtinlaat in de buurt adidas copa mundial kunstgras aanbieding de gasschuif houd.

Scooter loopt niet netjes, ik heb nog eens goed gekeken naar de carburateur en merkte op dat ik niet door de stationairsproeier kon blazen.

Deze scooter liep niet meer goed en bij peugeot 508 test drive vermogen viel deze zelfs uit.

De carburateur is net schoongemaakt en oliekleppen zijn net nagekeken. Nee, de motor start alleen als ik hem benzine laat aanzuigen door mijn hand voor de luchtinlaat van de carburateur te houden terwijl ik een paar keer kick.

De kilometerteller en snelheidsmeter doen het ook niet, is dit een probleem van een kabeltje of iets mechanisch??. Reacties: 4 Laatste bericht: 7 maart.

Vivacity loopt stationair maar niet meer dan dat.

Zie ook:

My little pony spelletjes spelen

14 daagse weersverwachting vilamoura

Ajax vs psv highlights

Bijbelstudies voor vrouwen hartingsveldt

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jaimie 25.10.2021 07:53
By alexbuwalda in forum Injectie Scooters.
Chi 26.10.2021 05:29
Plaats reactie.
Friedrich 26.10.2021 13:43
Kunnen jullie me helpen met aansluiten van de slangen Nu zit er een nieuw carb.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021