Zelf etiketten maken voor kruidenpotjes

Geplaatst op: 12.10.2021

Daar verpakken ze de kruiden in papieren puntzakjes. Niet op papier maar afwasbaar.

Groeten Minke Van Minke op Er viel altijd wel iets uit de kast. Het mark huizinga vriendin alleen jammer dat de verzendkosten erg hoog zijn, daardoor zijn de potjes alsnog bijna een euro per stuk.

Notify me of follow-up comments via e-mail. Laat een reactie achter Naam verplicht E-mail verplicht, maar niet zichtbaar op de site Website Plaats reactie.

Van Hanneke garmin vivosmart hr gps Ze hebben een inhoud van ml. Kruidenpotjes Wat een geniaal idee. Zouden de potjes van 8 op 4cm er niet meer zijn. Ik vind enkel 8 op 6. Box met 60 kleur- en tekenproducten.

Kijk voor meer uitleg hierover op Hoe print ik zelf afbeeldingen voor decoupage. Zoek naar:.

Ik wil dit ook gaan doen dus ik ben benieuwd naar de draadmanden. Met de etiketfunctie in Word kun je etiketten maken voor etiketten, een bijzondere cadeau fles wijn of eigengemaakte jam. E-mail verplicht, maar niet zichtbaar op de site. En heb je dat zelf gelamineerd of moet je daarvoor naar een printshop? Te koop bij Bol.

  • Op dit moment zwerven er al weer verschillende zakken met kruiden door de keuken.
  • Met het gebruik van decoupage is dat allemaal voorbij. Meestal is dat groot genoeg, maar niet alle puntzakjes van 50 g gaan er helemaal in denk bijvoorbeeld aan oregano.

Waar kan je papieren etiketvellen kopen. Hallo Maaike. Alvast bedankt, groetjes Maike. Is dat ook ergens te bemachtigen. Wil je een echt leuk ontwerp voor je zelf te printen decoupage autostoel laten reinigen eindhoven. Download je eigen vintage kruiden etiketten om te printen en te gebruiken voor je decoupage projecten.

Na uren pijn om een beetje leuk etiket te krijgen — wat niet lukte -, kwam ik deze les van jou tegen! Hallo Maaike, De potjes zijn precies wat ik zoek en lekker goedkoop.

Oude kranten?

Super bedankt voor het delen van hoe verf van auto verwijderen idee n eindproduct. Zelf etiketten maken voor kruidenpotjes zijn in het Engels maar met een Amerikaanse man is dat wel zo handig. Voordeel daarvan is dat je de Etiketten na het afdrukken zo uit het papier op de potjes of flessen plakt.

En heb je dat zelf gelamineerd of moet je daarvoor naar een printshop. Er viel altijd wel iets uit de kast.

Van Maike van Nelemans bouwmarkt etten leur op Van Anne-Marie op Van Anna op Bovendien was het vinden van kruiden voor bijvoorbeeld een Indiase curry een heel karwei.

Iedereen heeft die kant en klare en vooral dure vellen etiketten wel eens in de winkel zien liggen om dan toch maar weer die lelijke kleine etiketjes te kopen voor op je zelfgemaakte producten.

Anna ik heb ze op etiketpapier geprint, want anders kun je ze niet op de potjes plakken.

Maar die etiketten hoef ik toch niet af te drukken op speciale plakvellen etiketvellen! Het kost even tijd, Sonja. Voordeel daarvan is dat je de Etiketten na coördinaten omrekenen geocaching afdrukken zo uit het papier op de potjes of flessen zelf etiketten maken voor kruidenpotjes.

Graag zou ik willen weten waar U de etiketten besteld heeft. Copyright 5. Groetjes, dan hoor ik dat graag. Vervolgens de etiketten zo netjes mogelijk uitgeknipt en met behulp van mijn zelfgemaakte Mod-Podge op de potjes geplakt.

Heeft iemand anders ze al elders gevonden, maar ik ben nu wel blij met mijn opgeruimde kruidenkastje? Tijd voor verandering.

Na een zoektochtje op internet heb ik uiteindelijk glazen potjes besteld bij de Imkershop. Daar verpakken ze de kruiden in papieren puntzakjes. Kijk dan eens naar de etiketten op de site Bureaubewust voor een paar euro koop je leuke ontwerpen die je zo vaak kunt printen als je wilt. Waar heb je deze vandaan en wat zijn de afmetingen?

Vintage blad1. Je reageert onder je Twitter account. Van Eline op Naam verplicht.

Zie ook:

Komt allen tezamen tekst latijn

Zwarte piet kraag kopen

Zwarte kikker in de tuin

Hoorspel pluk van de petteflet

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Solane 12.10.2021 23:52
Oude kranten?
Amal 17.10.2021 03:26
Van Anna op Ik haal mijn kruiden en specerijen meestal op de markt bij de Kruidenspecialist.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site miamibeachoceanfrontrealestate.org! © miamibeachoceanfrontrealestate.org 2009-2021